Det går framåt

Halloj!
Det ska erkännas att jag varit väldigt dålig på att uppdatera på bloggen. Faktum är att jag är ganska slut på kvällen efter allt målande och fixande. Så jag somnar medans jag nattar barnen typ. Nu är jag i alla fall klar för dagen, inväntar att färgen ska torka innan jag kan fortsätta.
Det är kul hur mycket grejer man kan komma på när man är hög på färgångor förresten. Kom på en massa bra skräckfilmstitlar "När maskeringstejpen släpper" och "Medans färgen torkar".
Well, det är tur att jag blev florist och inte filmskapare. Haha.
Det som har hänt sista veckan är att det mesta är färdigmålat på alla möbler, kylen är klar, inväntar en tapet jag har beställt så ska det spacklas och tapetseras senare. Har plockat ner alla hyllor som var längst bak i butiken, de är inte så snygga, men de duger att sätta upp på lagret istället så det blir bättre med lagerutrymme :) 
Det känns genast lite rymligare med hyllorna nedplockade.
Alla detaljer börjar falla på plats och jag är bara såååå taggad på att sätta igång.
Min man satt förresten och spenderade hela sin lördagkväll med att lära sig bokföring. Det är kärlek det!  <3

 

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0