Nu börjas det! :D

I dag har jag tjuvstartat med lite fix som behövs till butiken. Egentligen började det redan förra veckan när jag fyndade en gigantisk tredelad bokhylla på blocket för 100 spänn. Den ska målas om och det tjuvstartade jag med redan förra helgen, idag började jag med andra lagret färg.

Kom även på att det behövs en fin visitkortshållare. Istället för att köpa en så tog jag den som finns i butiken och sprayade den med bronsfärg. (Kommer ändå inte vara ansluten till Euroflorist längre, så passade perfekt att måla över den texten)
Tanken är att det mesta ska göras av återbruk och begagnade saker, men allt ska få en finish så det ser enhetligt ut. Dels för att spara pengar, men även för att spara lite på moder natur :)
Tror att det kommer bli toppensnyggt :D


Kommer fortsätt i morgon, men å här ser lite av dagens arbete ut

Skriv en kommentar

Kommentarer: 1
  • #1

    Ireneull@hotmail.com (söndag, 17 september 2017 21:25)

    Så härligt. Lycka till kära dotter