Hej!

Jeanette heter jag som skriver. Jag har precis tagit över den lilla blombutiken i Bandhagens centrum. Jag har jobbat i den här butiken sen förra ägaren tog över i Augusti 2016.
När han sedan ville sälja butiken för att ge sig ut på nya äventyr kände jag att jag inte hade lust att ge upp butiken, det finns så mycket man kan göra här för att förbättra och jag tror mig sitta inne på ett vinnande koncept. Den som lever får se men jag tror det här kan bli en av Söderorts mysigaste blomsterbutiker. Det är i alla fall ett av mina mål.
Hemsidan knåpade jag ihop för ett år sen och nu kom jag på att det kan vara trevligt att ha en liten blogg kopplad till hemsidan där jag kan uppdatera lite då och då om livet som florist och att vara småföretagare.
Det som kommer hända nu med butiken är att from Måndag är den stängd en tid framöver för renovering. Det finns mycket att ta tag i och det kliar i fingerspetsarna! Vill bara sätta igång, men tiden har nog aldrig gått så långsamt förut. Haha.

Vem är jag då? 
Jag föddes en vårdag -87, och är uppväxt här i närområdet. Jag är gift med min stora kärlek och tillsammans har vi 2 barn och en hel drös med husdjur.
Djur och natur, växter, färger och skapande har alltid varit en del av min personlighet så när jag halkade in på floristutbildningen på St:Eriks kändes det bara så naturligt och självklart att det var detta jag skulle pyssla med. Att bli butiksägare var inget jag ens hade tänkt på. Men det är sånt som händer :P
Jag hoppas ni vill följa med på den här resan om att bygga upp den här butiken och få "henne" att blomstra så som hon förtjänar. (Jo jag bestämde att butiken är en hon)

På återseende :)

Just nu är hon väldigt tom och väntar längtansfullt efter sin nya makeup

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0